Portfolio - Restaurant BurgerZaken Meer van deze tijd, maar nog steeds de kenmerkende sfeer.

Restaurant BurgerZaken

Omschrijving project:

Restaurant BurgerZaken zit op een bijzondere plek in de Leidse binnenstad, met uitzicht op het prachtige stadhuis.

Restaurant BurgerZaken had al 9 jaar dezelfde website en was toe aan wat nieuws. BurgerZaken wilde meer met deze tijd mee, maar daarbij moest niet de kenmerkende Burgerzaken sfeer verloren gaan. Ik heb daarom een nieuwe stijl ontwikkeld voor Burgerzaken. Deze nieuwe stijl is doorgevoerd in alle online media-uitingen. De website heeft een moderner uiterlijk meegekregen, maar daarbij komt nog steeds de typische Burgerzaken sfeer naar voren. Er wordt nu ook gebruik gemaakt van social media.

Ik heb de Facebook bedrijfspagina opgezet en vormgegeven. Daarbij hebben we een 'gratis lunch' actie opgezet. Voor elke 100 likes op Facebook wordt er een tweepersoons lunch verloot. De actie was een mooi succes, want binnen 1 dag werden bijna 200 nieuwe likes binnengehaald. Daarbij zijn er verschillende extra tabs aan de Facebookpagina toegevoegd, waardoor er ruimte ontstaat voor extra informatie en een koppeling naar de website.

Regelmatig gaan Mark van Praag (eigenaar BurgerZaken) en ik nog om de tafel zitten om te brainstormen over nieuwe ideeën.

Referentie:
Medialign is een jong bedrijf met frisse moderne ideeen en een ouderwets hoog serviceniveau. Vooral op het gebied van social media en online marketing heeft Stephan van der Hoeven al veel betekend voor mijn restaurant. Met het realiseren van de facebook-pagina is er veel veranderd voor Burgerzaken. We doen niet alleen mee op een markt waar wij voorheen nog vrijwel niets aan deden maar staan ook gelijk goed op de kaart. Ik krijg regelmatig de vraag van collega-ondernemers wie die facebook-pagina gemaakt heeft.

Medialign is ook verantwoordelijk voor de website van restaurant Burgerzaken. De site is 100% naar mijn zin uitgevallen, is overzichtelijk en geeft vooral precies de sfeer weer die het restaurant heeft. Ook hiermee is veel meer interactie bereikt dan wij voorheen gewend waren.

Stephan van der Hoeven is altijd snel met reageren en zelfs is hij mij vaak nog voor met nieuwe ideeen en ontwikkeling. Hij heeft aangetoond zeer goed met mij als ondernemer mee te kunnen denken en dit alles voor concurrerende, scherpe prijs! Referentie: Mark van Praag, Restaurant BurgerZaken
Bekijk meer werk.