Portfolio - Elizabeth van Hasselt Fotografie Kersverse onderneemster.

Elizabeth van Hasselt Fotografie

Omschrijving project:

Als kersverse onderneemster wilde Elizabeth van Hasselt zich wel goed profileren. Medialign heeft haar geholpen bij het opstarten en heeft daarbij ook invulling gegeven aan alle offline & online media-uitingen.

Een middel om mensen, momenten en objecten vast te leggen en zo een blijvende herinnering te creëren, zo ziet Elizabeth de basis van fotografie. Elizabeth wist van te voren al aardig wat zij wel en vooral niet wilde. Medialign wilde vooral het persoonlijke aspect benaderen en heeft Elizabeth daarom ook aan het werk gezet met een fotoshoot waarin zij zelf de hoofdrol speelt.

We zijn begonnen met het logo en vervolgens hebben we de huisstijl neergezet. Elizabeth gaf in het eerste gesprek al aan dat zij geen standaard visitekaartje wilde en dat is natuurlijk heerlijk als ontwerper. Na de offline media-uitingen zijn wij verder gegaan met de website en social media. Ik heb de ontworpen stijl ook in de online media-uitingen doorgevoerd en dit zorgt ervoor dat Elizabeth nu overal goed herkenbaar is.

Referentie:
Heel erg blij ben ik met mijn website en huisstijl ontworpen door Medialign! Stephan is erg creatief en kwam gelijk met allerlei ideëen. Het fijnste vind ik dat hij naast dat creatieve gedeelte ook voor de technische kant zorgde en zelf de website heeft gebouwd. Referentie: Elizabeth van Hasselt, Elizabeth van Hasselt Fotografie
Bekijk meer werk.