Portfolio - Francobolli Uniek in Nederland.
Koffie met een kaartje.

Francobolli

Omschrijving project:

Bij Francobolli drink je heerlijke Italiaanse koffie terwijl je een kaartje schrijft. Stop je kaartje in de unieke verzendwand en zij doen hem op de post! Uniek in Nederland: Koffie met een kaartje.

Francobolli, Italiaans voor postzegels, is een bijzondere koffiezaak. Je kunt hier koffie drinken én bijzondere ansichtkaarten kopen, schrijven en versturen. Bestel een cappuccino, een latte of een verse muntthee met een lekker taartje, kies een kaart uit de grote verzameling waar de wanden mee bedekt zijn en schrijf hem.

Dit leuke concept verdiende ook een goede website met passende uitstraling. Voor Francobolli heb ik een nieuwe look & feel bedacht. In samenwerking met Elizabeth van Hasselt fotografie is er verschillend nieuw beeldmateriaal geschoten. Als je op de website komt krijg je meteen het beeld waar Francobolli voor staat 'Koffie met een kaartje'.

Referentie:
"Stephan verstaat de kunst om op een vriendelijke, rustige manier te vertellen wat wel kan en wat niet. Hij wist mij er bovendien van te overtuigen dat ik veel meer met social media moest doen. Resultaat; een mooie website en facebook pagina!" Referentie: Tiny Klever, Francobolli
Bekijk meer werk.