Medialign in één minuut. Een helder beeld van Medialign.

In het kort

Ik ben Stephan v/d Hoeven en ik werk onder de naam Medialign. Het verrassendste éénmans reclame/ontwerpbureau uit Leiden.
Als ik een opdracht aanneem doe ik er alles aan om de klant te helpen zijn doelstellingen te behalen. Ik heb een natuurlijke drive om bedrijven, producten of diensten te doorgronden en daarna doelgericht te versterken.
Bedenken, ontwerpen & verbeteren, dat is wat ik graag doe.

Waarom?
Ik geloof dat veel bedrijven en ondernemers beter verdienen dan hun huidige online & offline media-uitingen. Op het internet, maar ook op straat kom ik veel media-uitingen tegen die slecht zijn opgezet. Er is blijkbaar geld betaald voor iets waar niet over nagedacht is. Zonde, een gemiste kans.

Zo kan het ook.
Aan alléén mooi en leuk heb je niks...
Want zeg nou zelf; wil je alleen een mooie media-uiting of heb je liever een mooie media-uiting waar ook echt over nagedacht is? Ik denk na over de ontwerpen en verwerk jouw doelstellingen erin. Jij wilt toch ook het beste uit je merk halen?

Hoe?
Ik ga met je in gesprek om de doelstellingen te bepalen en daarbij stel ik je verschillende vragen. Ik kijk naar de markt, de doelgroep, de concurrenten en hoe ik jouw bedrijf of product daarvan kan onderscheiden.
Persoonlijke aandacht, samenwerken, actief meedenken, doelgericht versterken & passie.
Het beste recept voor creatieve en doordachte media-uitingen. Lees hier verder over mijn werkwijze.

Wat kan ik voor je betekenen?
Ik help graag klanten hun merk succesvol te maken. Ik bedenk en ontwerp offline & online media-uitingen van logo's en complete huisstijlen tot websites en sociale media. Altijd met een heldere boodschap die jouw doelgroep raakt. Bekijk hier mijn portfolio.

Wat kost het?
Nieuwsgierig geworden? Neem eens vrijblijvend contact op en laat je verrassen. Ik ben zeer aantrekkelijk in mijn prijzen, dat beloof ik. Ik werk op projectbasis of gewoon per uur. Wat het beste past bij de opdracht en de klant en geen verrassingen achteraf.

En nu?
Iedereen die mij benadert, verdient een eerlijke oprechte reactie en waar mogelijk hulp bij een vraag. Dus mail of bel mij gerust als je iets wilt weten, overleggen of vragen. Ik sta altijd open voor vragen, voor groot en klein.

Wie gingen je onder andere voor:
Restaurant BurgerZaken, SoOp Ontwerp, Olli + Jeujeu, Elizabeth van Hasselt Fotografie, Zuidwest Sierbestrating en Francobolli.

Als jij als ondernemer succesvol wilt zijn met je media-uitingen, dan werk ik graag samen met jou!

Portfolio

Hier staat een selectie van mijn gemaakte werk.

Bekijk hier mijn portfolio.