Over mij Altijd en overal op zoek naar
verbeteringen & nieuwe ideeën.

Stephan v/d Hoeven

Founder / Art-director

Medialign - Het verrassendste eenmans reclame/ontwerpbureau.

Ik heb een natuurlijke drive om bedrijven, producten of diensten te doorgronden en daarna doelgericht te versterken.

Interesse, neem contact op.

Hoe het begon
Al op jonge leeftijd was ik bezig met Photoshop en plaatjes bewerken. Als bijbaantje flyerde & plakte ik posters op voor een Leidse discotheek. Op een gegeven moment waren een collega en ik zo bijdehand om te zeggen dat wij mooiere posters konden maken. We mochten een voorstel maken en een paar weken later hing de stad vol met zelf ontworpen posters. Dit was een een hele kick en dat smaakte natuurlijk naar meer...

In 2008 werd ik toegelaten tot het Grafisch Lyceum te Rotterdam en volgde daar de opleiding Digital Media Design. Het laatste jaar heb ik stages gelopen bij een reclamebureau en daarna bij een ontwerpbureau. Mijn afstudeerproject was het opzetten van een eigen reclame/ontwerpbureau. In februari 2012 is dat Medialign geworden.

Medialign is mijn grote passie en ik probeer deze passie over te brengen op mijn klanten. Met mijn bevlogenheid probeer ik mijn klanten te inspireren en na te laten denken over hun bedrijf. Daarbij ben ik ook altijd en overal op zoek naar nieuwe ideeën en verbeteringen.

Ik heb een natuurlijke drive om bedrijven, producten of diensten te doorgronden en daarna doelgericht te versterken.

Meer weten over hoe ik graag samenwerk?

Creatieve partners
Ik werk niet alleen graag samen met mijn klanten, maar ik werk ook, waar nodig, samen met verschillende creatieve partners en freelance professionals. Dit verbreedt niet alleen mijn kennis en mogelijkheden, maar door het efficiënt toepassen hiervan zijn wij ook veel aantrekkelijker qua prijs. Je betaalt immers niet voor een heel bureau.

Hasco Ulijn

Front-end koning

Hasco spreekt in Html, css en javascript taal.

Robbert Gerlings

Allrounder

Zorgt onder andere voor de zoekmachine optimalisatie.

Elizabeth van Hasselt

Freelance Fotograaf

Goede website foto's zijn erg belangrijk.

Jij?

Ook partner worden?

Heb jij wat toe te voegen? Neem contact op.