Portfolio - Zuidwest Sierbestrating Vakmanschap en Kwaliteit daar staan deze stratenmakers voor.

Zuidwest Sierbestrating

Omschrijving project:

Zuidwest Sierbestrating is een allround bestratings-bedrijf gevestigd in Voorschoten. De werkwijze van Zuidwest Sierbestrating kenmerkt zich door creativiteit, vakmanschap en kwaliteit. Maar ook de persoonlijke service en hulp bij het realiseren van uw droomtuin.

Jarenlang ging Zuidwest Sierbestrating door het leven zonder website en dat is natuurlijk niet meer van deze tijd. Daarom vonden zij het tijd worden om alles eens grondig aan te pakken. Daarom hebben we niet alleen een nieuwe website ontwikkeld, maar zijn we begonnen met het ontwikkelen van een nieuwe frisse uitstraling. Kortom een nieuw logo en een nieuwe huisstijl. Aan de hand van de huisstijl zijn we de website gaan ontwikkelen. Zuidwest Sierbestrating heeft nu een uiterlijk dat ook bij het bedrijf past.

Voor Zuidwest Sierbestrating hebben we een responsive website gemaakt. Het ontwerp van de website schaalt mee met de afmetingen van een gebruikersscherm, zonder in te leveren op leesbaarheid van tekst of bruikbaarheid. Dus op je tablet of mobiele telefoon ziet de website er nog steeds goed uit! Bekijk deze of onze eigen site maar eens op uw mobiel.

Bekijk meer werk.